🚚 Altijd gratis verzending boven de €20 in NL & BE

Bestel nu, betaal later met Klarna

Heerlijke sapjes zonder toevoegingen

VEELGESTELDE VRAGEN

Heb je vragen over het gebruiken van een sapkuur?
Wij hebben de antwoorden hier!

Wij gebruiken absoluut geen conserveringsmiddelen, noch conserveringstechnieken afgezien van invriezen. Ook wordt er niets toegevoegd aan de sappen zoals e-nummers of andere (kunstmatige) toevoegingen. De sappen bestaan 100% uit rauwe groente en fruit. Om die reden hebben gekozen voor Frozen Delivery, om de versheid te waarborgen.

Zeker! Maar ook om je lichaam te reinigen/resetten of om eventueel vitaminetekorten aan te vullen.
Ook heeft het een positieve werking op je huid, haargroei, natuurlijke geur en algemene
gezondheidstoestand.

Wij mogen geen medisch advies geven over deze medisch uitzonderlijke kwestie. Raadpleeg altijd eerst een arts voordat je gaat detoxen in combinatie met jouw medische situatie. 

De ervaring leert dat klanten met een maagverkleining de aanbevolen 9 flesjes niet op krijgen en sneller vol zitten dan andere klanten. Om die reden raden we aan je pakket uit te spreiden.

Bij een sappenkuur eet je verder niets op een dag en het is echt een doel om te reinigen/detoxen. Bij de vitamineboost dienen 1 of 2 sapjes als vervanging van een maaltijd of als dagelijkse aanvulling op de vitaminebehoefte. 

Onze gembershotjes bestaan uit: Biologische gember uit Peru, biologische appel en citroen.
Ze werken

1. Antibacterieel

2. Ontstekingsremmend

3. Als stevige oppepper in plaats van koffie in de ochtend.

4. Weerstandverhogend

Op het eerste gezicht lijken wij best duur. Maar als je het aantal liters zou bekijken, zijn we weer één van de voordeligste. Wij bieden namelijk dagelijks 3 liter sap aan (6 x 500 ml) tijdens een kuur. Dat is veruit het meeste dat er wordt aangeboden. Eventueel kun je het vergelijken met andere aanbieders en even bekijken hoe onze prijs ervoor staat in verhouding tot het aantal liters dat er wordt aangeboden.

Absoluut niet! Onze juices bestaan 100% uit rauwe groente en fruit en hierbij is NIETS toegevoegd of aangepast aan het houdbaarheidsproces. Zoals het uit onze machines komt, zo zit het in de fles. 

Alleen bij de gemberwater is er water toegevoegd om dat deze juice fungeert als healthy lemonade.

Detoxen wordt pas aangeraden vanaf het moment dat je lichaam redelijk volgroeid is. Net als de inschrijfleeftijd van sportscholen houden wij daarom 16 jaar aan!

Water en thee mag. Mocht je het echt te zwaar vinden, dan kun je een natuurlijk groentesoepje of wat rauwkost overwegen.

Zeker! Alleen mag je ABSOLUUT niet detoxen, ook niet als je borstvoeding geeft.

Wat wél mag en zelfs extreem goed is voor jou en je kleintje, is  1 shotje en 1 sapje per dag. Hiermee bouw je een vitaminevoorraad op waardoor je je gauw fitter voelt en waarbij je het ijzertekort voor na de bevalling kunt opvangen. Ook heeft het een positieve werking op de kwaliteit van je moedermelk. Alle extra vitaminen zijn mooi meegenomen en jouw kleintje krijgt via de borstmelk de smaken al mee van groente en fruit waardoor de overstap op gezonde vaste voeding makkelijker wordt!

Zeker weten, we horen wel eens dat het de productie een boost geeft en de kwaliteit van je melk gaat uiteraard omhoog door de vele witaminen en mineralen. Je mag echter NIET detoxen, slechts een shotje en sapje op een dag als aanvulling!

Zeker! Je kunt in de notities aangeven dat je bijvoorbeeld 15 oranje en 15 rode sapjes wilt in plaats van 10 groene, 10 oranje en 10 rode sapjes. Heb je een specifieke andere voorkeur voor jouw sapjes? Dan kun je het beste even mailen naar info@juicexpress.nl met jouw vraag en /of aanpassing.

Dit is mogelijk via de betaalmogelijkheid Klarna

Een combinatie van beide. Door het vele plassen raak je veel vocht en afvalstoffen kwijt. Maar door het (langdurig) Vasten moet het lichaam ook vet verbranden om alles werkend te houden. Het is bewezen dat er na dag drie vetverbranding plaatsvindt en je dus langdurig vet kan kwijtraken met onze pakketten.

Op basis van onze eigen klanten zien wij dat het grootste deel ongeveer 0,5 kilo per dag aan gewicht kwijt is.

9 sapjes per dag, ook krijg je een brochure meegeleverd met een voorbeeldschema

08:00 – shotje

09:00 – bleekselderij 330ml

10:00 – rode sap 330 ml

14:00 – oranje sap 330 ml

15:00 – gingerwater 330 ml

16:00 – rode sap 330 ml

18:00- groene sap 330 ml

20:00 – oranje sap 330 ml

21:00 – gingerwater 330ml

In 1 sapje zit ongeveer 120 kcal wat rechtstreeks komt van de groenten die wij gebruiken en verder niets anders!

Er is een brochure meegeleverd waarbij wij een suggestie doen van een schema. Echter raden we altijd aan te luisteren naar jouw eigen lichaam. Als je vol zit, forceer dan niets en drink de volgende juice pas wanneer je daar trek in hebt. Over het algemeen zijn onze sappenkuren heel goed vol te houden door het aantal liters dat wij per dag opnemen in onze pakketten.

Binnen Nederland werken wij met Next Day Delivery en wordt uw pakketje de volgende dag geleverd indien u op werkdagen voor 13:00 uur uw bestelling plaatst. Leveringen vinden plaats op dinsdag t/m vrijdag 09:00 – 22:00. Track and trace geeft een duidelijker tijdspad.

Omdat wij geen conserveringsmiddelen, andere e-nummers of HPP methodes gebruiken, zijn onze juices 3 dagen houdbaar in de koeling en 6 maanden in de vriezer ná ontvangst van jouw pakket.

Een pakketje naar België duurt maximaal 2 werkdagen. 80% van de pakketten worden binnen 1 werkdag geleverd in België. We gebruiken speciale koelverpakkingen om de versheid te waarborgen van onze sappen.

Zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag
Januari, februari, maart, april, mei, juni, juli, augustus, september, oktober, november, december
Niet genoeg items beschikbaar, nog maar [max] over