JuiceXpress

MENU

Overdose aan groente, vrij van vergif

Puur, rauw
en met veel liefde gemaakt.

Overdose aan groente, vrij van vergif

Puur, rauw
en met veel liefde gemaakt.

Wil jij gezond en verantwoord afvallen of je lichaam detoxen? Onze groente sapjes worden allemaal vers bereid in Nederland en zitten boordenvol vitaminen en mineralen om jou te helpen met een gezonde leefstijl.

JuiceXpress is een relatief jong bedrijf die sterk de missie voelt om zo veel mogelijk mensen kennis te laten maken met de kracht van pure groenten en fruit. Door dit te verwerken in onze professionele productiekeuken, worden er niet alleen gezonde maar ook heerlijke sappen koud geperst en vermengd tot een gebalanceerd product.

Francis Neslo van JuiceXpress

Welkom bij JuiceXpress

Wij geloven dat deze sappen op ieders gezondheid een positief effect zullen hebben en dat is wat ons drijft. Van kinderen tot ouderen, onze sappen zijn geschikt voor iedereen en zijn absoluut heilzaam voor het lichaam.

Zelfs de ‘niet-groente eter’ kan via onze sapjes toch in zijn groente – en fruitbehoefte voorzien worden.En dagelijks is het onze missie meer dan duizenden mensen dagelijks aan onze sapjes te krijgen als gezonde gewoonte!

Voel je beter door betere voeding

Wellicht heb je onze sapjes wel eens op social media voorbij zien komen. Samenwerkingen met Ali B, Nesim en Myriam Ahmadi, Selma Omari, Najib Amhali, Defano Holwijn, Sisi Bolatini en nog veel meer influencers!

Lees en luister meer over de ervaringen van verschillende influencers, celebrities en andere gebruikers van JuiceXpress over hun ervaringen van de sapkuur van JuiceXpress. Bekijk hier alle ervaringen.

Genoeg Groenten binnenkrijgen:

Makkelijk, gezond en lekker

“Na mijn auto ongeluk..

hebben sapjes mij geholpen om sneller en beter te herstellen. Ik wilde na de harde klap mijn lichaam ontdoen van de opgebouwde gifstoffen en merkte direct resultaat. De resultaten waren zo ongelofelijk goed dat ik besloot dat het tijd was om mijn recepten met de wereld te delen.

Thuis ben ik met mijn zusje in onze eigen keuken begonnen met het persen van onze eigen sapjes en door onze groeiende klantenkring zijn we uitgegroeid tot één van de grootste brands van Nederland. Ook als je niet aan het herstellen bent van een auto-ongeluk zijn er veel voordelen aan het gebruiken
van een sapkuur voor je gezondheid.

Je kan er namelijk veel voordelen van merken zoals een stralende huid, meer energie, een diepere nachtrust en natuurlijk gewichtsverlies en je ‘schoon’ voelen van binnen.

Na een periode ongezond eten kan een sappenkuurtje even de reset bieden die je nodig hebt of elke dag een shotje/sapje kan jou voorzien in jouw dagelijkse vitaminebehoefte!

Francis Neslo

Oprichtster JuiceXpress

Uitgezonden op:

Voordelen van sapkuur van JuiceXpress:

Versnellen Haargroei

Voor de haargroei zijn o.a .vitamine C, B-vitaminen essentiële vitaminen voor de haargroei. Om gezond, snelgroeiend en glanzend haar te behouden en de voedingsstoffen te leveren die je haar nodig heeft, kunnen onze sapjes een extra boost geven aan eventuele tekorten.

Verbeteren Weerstand

Vooral onze shotjes zijn een ideale en snelle manier om je weerstand stevig te boosten. Door rauwe gember en citroen binnen te krijgen, geef je je lichaam een directe weerstandboost. Daarnaast bevatten onze sapjes minimaal 150 gram groenten per flesje van 330ml, ideaal om dit dagelijks binnen te krijgen!

Stralende Huid

Door de ontgiftende werking van onze sapjes en shotjes merk je binnen enkele dagen dat jouw huid van binnenuit begint te stralen. Onze huid wordt ook wel een directe reflectie van onze interne gezondheid genoemd, hoe schoner van binnen, hoe stralender van buiten.

Energieker voelen in je lijf

Als je je lichaam ontdoet van gifstoffen en jezelf een volledige reset geeft door onze sappenkuur, merk je vanzelf dat jouw lichaam je zal belonen door dagelijks meer energie te hebben. Ook zal jouw kwaliteit van slaap verbeteren en merk je daardoor dat je uitgeruster en energieker wakker zult worden.

3 DAGEN

5 DAGEN

7 DAGEN