De vijf beste tips voor jouw sapkuur van JuiceXpress

Sapkuur¬†en¬†sapvasten‚Äď Het maximale halen uit jouw sapkuur van¬†JuiceXpress? Een kuur geproduceerd in¬†Rotterdam, wordt ijskoud/bevroren binnen 24 uur bij u geleverd in¬†Nederland¬†en¬†Belgi√ę. Dit wordt in een speciaal hiervoor gemaakte verpakking verstuurd waardoor het dan ook ijskoud/bevroren bij u thuis aankomt. Na uw bestelling ontvangt u een track and trace link per mail via deze track and trace kunt u het pakket online volgen.

 

 

 

Hoe kies je een 1 daagse, 3 daagse, 5 daagse of 7 daagse Detox kuur uit?

Het is een spannende periode want je gaat starten met de beste detox kuur zonder enige toevoegingen of conserveringsmdidelen. Dan ben je hier op het juiste adres! Een goede voorbereiding is het halve werk en JuiceXpress helpt en informeert u graag hierover. Wij willen dat u de juiste beslissing maakt en natuurlijk willen we voor u de beste resultaat want daar doet JuiceXpress.nl het voor. Zoals u weet, is de kuur dat u wilt nemen afhankelijk van uw wensen en behoeften, wilt u 1 daagse sapkuur of wilt u liever voor de 3 daagse sapkuur gaan. Dit is afhankelijk van wat u zelf wilt en denkt nodig te hebben. Wat we u echter kunnen aangeven is dat de 3 daagse sapkuren populair zijn bij mensen die pas starten. Wij raden u ook aan om deze kuur het komende jaar minimaal 1 keer per maand of kwartaal om blijvend resultaat te zien.

Wij raden het volgende aan:

 

Milde reiniging ‚Äď 1 of 2 daagse kuur

 

Zeer diepe reiniging + gewichtsverlies ‚Äď 7 daagse kuur

Diepe reiniging + gewichtsverlies ‚Äď 5 daagse kuur

Grondige reiniging ‚Äď 3 daagse kuur

 

 

Sapkuur zonder conserveringsmiddelen of extra toevoegingen.

Als we gezond bezig zijn, dan liever gelijk goed! Daar hebben we ook aan gedacht door de groenten en fruit vers te houden en investeren in onze speciale verzendverpakkingen. Doordat we de producten bevroren leveren en het direct na productie is ingevroren, kunnen de versheid van de sapkuur garanderen. De houdbaarheid na ontvangst is 3 dagen in de koelkast en 6 maanden in de vriezer. Wat ook nog een pluspunt is van deze sapkuur is dat onze sapkuur geen toegevoegde suikers bevat en slechts de van nature aanwezige suikers van de gebruikte fruitsoorten.

 

Sapkuur

Tip 1
Wij ontvangen de beste¬†sapvasten klanten ervaringen¬†doordat we op dat gebied onze klanten en lezers goed informeren. Op dit manier weten de lezers en de klanten precies waar ze aan toe waren en zijn voordat ze aan een kuur begonnen. Dus ook voordat de sapkuur √ľberhaupt begint raden wij het aan om je lichaam ongeveer een week van tevoren voor te bereiden op de sappenkuur. Dit kan doormiddel van het nuttigen van kleinere porties, het vervangen van vlees-en visproducten door vegetarische opties, stoppen met het gebruik van koffie en alcoholhoudende dranken en drink in plaats daarvan 2L water per dag en eet 2 dagen voor de sappenkuur geen bewerkt voedsel maar ga voor natuurlijke producten zoals vers fruit en verse groenten.

 

 

Tip 2
Wij gaan er van uit dat je de sappenkuur volhoudt, maar mocht je toch enige honger ervaren, eet dan bij voorkeur rauwe groente of vers fruit. Bedenk dat jouw lichaam over de jaren heen gewend is geraakt aan vast voedsel. Lichaam en geest zijn tijdens de sappenkuur even uit balans waardoor er een hongergevoel ontstaat, maar eigenlijk schijn is. Een sappenkuur van bijvoorbeeld Juicebrothers bevat minder milliliters, maar omvat ook alle nodige stoffen.

Tip 3
Tijdens de sappenkuur mag je onbeperkt water drinken. Heb jij even geluk! Ook het drinken van thee is geen probleem. Een aanrader is de speciale detox kuur thee van Holland & Barrett of de Kruidvat. Echter doet een willekeurige groene thee of kruidenthee het ook prima.

Tip 4
Verder raden wij het aan om in beweging te blijven. Wacht even de reactie van je lichaam af op dag 1 en 2 tijdens je detox en mits het goed voelt, vooral doorgaan met je sportieve lifestyle! Drink genoeg water tijdens je work out en luister naar je lichaam. Rustig weer opbouwen nadat je lichaam is gewend aan de kuur.

Tip 5
Het voorbeeldschema voor de sappenkuur van JuiceXpress is speciaal voor jou samengesteld. Voor de¬†beste detox kuur¬†met een optimaal resultaat dien je deze, in combinatie met onze tips, te volgen. JuiceXpress werkt met 100% natuurlijke ingredi√ęnten. Tijdens je sappenkuur geef je jouw lichaam de kans om zichzelf te goed reinigen. Vermijdt producten die dit proces mogelijk kunnen vertragen of verstoren.

Het volgende adviseren wij je NIETte doen Probeer het gebruik van kauwgom te vermijden. Doordat de kauwspieren activeren, denkt je lichaam dat er eten aankomt. Omdat dit dus niet het geval is, raakt je lichaam in de war en ben je verder van huis. Laat de dagelijkse cafe√Įnebom, koffie, achterwegen. Je shotje in de ochtend zorgt voor genoeg power. Ga niet vaker naar de sportschool dan normaal en laat je meest intensieve work out achterwegen. Tijdens een sappenkuur wil je je lichaam genoeg rust en hertstel geven. Vermijdt dierlijke producten zoals vlees, vis, gevogelte, boter, kaas, eieren etc.) Ook het gebruik van suiker, melk, honing, zoetjes. Verder raden wij het gebruik van alcohol en tabak ook sterk af. Aangezien je lichaam hard moet werken om deze stoffen weer uit je lichaam te krijgen, vermindert dat het effect van de detox. Sapvasten bestellen (&sapvasten bestellen) en een sappenkuur volgen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Maar ondanks wij ervan overtuigd zijn dat jij de sappenkuur in je eentje door kan komen, denkt jouw doorzettingsvermogen daar soms anders over. Neem dan nog eens een kijkje naar ons slogan op de voorkant van het flesje‚Ķ ‚Äė‚ÄôDo your body a favour‚Äô‚Äô. Mocht je bij voorbaat een extra boost qua doorzettingsvermogen willen? Neem dan een sappenkuur voor jouw en je vriend/vriendin, collega, buurman etc. en motiveer elkaar! DISCLAIMER: JuiceXpress is geen arts. Daarom adviseren wij altijd om naar je lichaam te luisteren. Kamp je met gezondheidsproblemen? Dan raden wij je aan om langs de huisarts te gaan voordat je met onze sappenkuur begint.

 

 

Wacht niet langer en start uw sapkuur vandaag nog! Naar home pagina toe

Ontgiften, drainage, ontslakken is de in de natuurgeneeskunde gebezigde term voor het intern reinigen van het lichaam van afvalstoffen of gifstoffen.

Hoewel het lichaam beschikt over een¬†zelfgenezend vermogen¬†en het vermogen om zich te ontdoen van gif- en afvalstoffen door de lever en de nieren, veronderstelt men in de natuurgeneeskunde dat dit ondersteund kan worden door ontgiftingstherapie√ęn.

 

Wij raden het volgende aan: