Waarom JuiceXpress goed kan zijn voor de huid

JuiceXpress goed voor de huid: Heb jij ook weleens last van een geïrriteerde huid, onzuiverheden, verkleuring van je huid of eczeem? Elke dag wordt onze huid blootgesteld aan vele factoren die het beschadigen en kunnen zorgen voor irritaties. Denk aan te veel zon of milieuvervuilende stoffen. Overal kun je naar een schoonheidsspecialist om behandelingen te krijgen die zorgen dat je huid er weer beter uit gaat zien. Ook in de winkels zijn er allemaal middelen om te zorgen voor een betere huid. Maar wist je dat

het drinken van een sapje ook helpt om je huid te herstellen, zodat het egaler en gezonder eruit ziet? Lees hierover meer in deze blog!

Om je huid er gezonder uit te laten zien, is het drinken van een sapje zeker een mogelijkheid. Problemen met je huid als eczeem zijn heel vervelend, maar het drinken van een sapje zal je huid zeker verbeteren, ook zal het zorgen voor 

JuiceXpress goed voor de huid? Vele zijn tevreden over JuiceXpress.

minder pukkels en verkleuringen in de huid. Het drinken van sapjes zal bepaalde huidaandoeningen niet oplossen, maar je zal zelf merken dat je huid wel een stuk gezonder wordt!

Waarom zijn onze sapjes goed voor je huid?

Een sapje bevat een grote hoeveelheid aan vitamine a, b, c, e, mineralen en voedingsstoffen. Ze werken allemaal positief voor je huid, je haar en nagels. Door een detox met sapjes te doen zorg je dat afvalstoffen sneller worden afgevoerd, dit heeft een positief effect op de huid. Als er teveel afvalstoffen in ons lichaam achterblijven dan merk je dit vaak als eerst aan de huid. Vaak smeren we een zalf “om onze huid te verbeteren”, maar eigenlijk zouden we moeten beginnen met ons lichaam van binnen goed te onderhouden. Dit kan d.m.v. groenten en fruit consumeren. Op deze manier herstelt je lichaam zich van binnenuit en zal je dit zeker terugzien in je huid. Het zal er beter uit gaan zien, je zult je beter voelen en tegelijkertijd fitter.

Vitamine A, B, C en E helpen om je huid te herstellen en te beschermen. Deze vitamines helpen je naar een stralende en gladde huid. Elk soort groenten en fruit heeft weer op een andere manier positief effect op je huid. Een wortel bevat stofjes genaamd betacaroteen en vitamine A, die ervoor zorgen dat je huid beter beschermd wordt tegen de zon.

Wat zijn de voordelen van sapjes voor je huid?

  • Ze zorgen voor het bevorderen van de groei van je haar en tegelijkertijd het voorkomen van haaruitval. Hierdoor krijg je een sterkere hoofdhuid en het bevorderd je haargroei enorm!
  • Ze helpen je voor een schonere huid en houden puistjes en acne weg.
  • Ze zorgen voor een glanzende huid.
  • Ze maken je huid gezond.
  • Ze zorgen voor een jongere huid en ze houden de rimpels weg.

Welke groenten zijn extra goed voor onze huid?

  • Pompoen, zoete aardappelen en wortelen zijn erg goed vooral tegen puistjes en acne. 
  • Groenten met vitamine C en antioxidanten helpen tegen deze onzuiverheden.
  • Bieten, wortelen en spinazie helpen voor het sneller groeien van je haar.
  • Aardappelen, radijs, kool, wortelen en tomaten zijn extra goed voor een stralende huid, je huid zal steeds meer glanzen.
  • Groenten met vitamine C zoals paprika, bloemkool, broccoli, maar ook groenten met vitamine E zoals boerenkool helpen enorm tegen het weghouden van rimpels.

Al met al zijn onze sapjes erg goed voor de huid. 

Wil jij ook een schonere en meer egale huid? Ga ervoor en drink regelmatig je groenten en fruit!