Trotse moeder, ondernemer in hart en nieren en een positieve bijdrage leveren aan de gezondheid van de maatschappij – Francis Neslo van JuiceXpress weet het perfect te managen. Wil je meer over haar verhaal en het bedrijf JuiceXpress te weten komen? Lees dan verder!

Wie is Francis?

De jonge, ambitieuze ondernemer Francis Neslo is inmiddels eigenaar van 3 ondernemingen en is sinds 4 jaar trotse CEO van het merk JuiceXpress. Nadat zij haar gymnasium op 18-jarige leeftijd afrondde, vond ze het hoog tijd om haar journey als ondernemer te starten en haar eigen dansschool te openen (die ze nu nog steeds bezit).

Hoe is Francis met JuiceXpress begonnen?

Voordat JuiceXpress begon, was Francis altijd al bezig met het creëren van gezonde sapjes voor haarzelf. Nadat Francis door een auto ongeluk plat op bed belandde, hebben de sapjes haar enorm geholpen om sneller en beter te herstellen. Na de harde klap wilde zij haar lichaam ontdoen van de opgebouwde gifstoffen en merkte direct resultaat. Sterker nog, resultaten waren zo ongelofelijk goed dat zij besloot dat het tijd was om haar recepten met de wereld te delen. Niet veel later werd JuiceXpress opgericht.

Het begon allemaal thuis met haar zusje in hun eigen keuken met het persen van hun eigen sapjes. Door hun groeiende klantenkring zijn ze uitgegroeid tot één van de grootste merken in Nederland. 

Je lichaam reinigen met een smaakvolle detox kuur?

Ook als je niet aan het herstellen bent van een auto-ongeluk zijn er veel voordelen aan het gebruiken van een sapkuur voor je gezondheid. Zo resulteert de sapkuur onder andere voor een stralende huid, meer energie, een diepere nachtrust, gewichtsverlies én je ‘schoon’ voelen van binnen.

“Na een periode ongezond gegeten te hebben kan een sapkuur de reset bieden die je nodig hebt. Daarnaast kan elke dag een shotje/sapje jou voorzien in je dagelijkse vitaminebehoefte!”, vertelt Francis.

JuiceXpress is een merk dat staat voor persoonlijke verzorging en gezondheid. Het merk is er haast voor iedereen die verantwoord af wil vallen of lichaam diep van binnen wil reinigen.

De groente- en fruitsapjes worden allemaal vers bereid in de Rotterdamse productiekeuken en zitten boordevol vitaminen en mineralen om jou te helpen met een gezonde leefstijl.

Wat kunnen we de komende tijd van jullie verwachten?

“Een product op de markt brengen waar je écht achter kunt staan. Dat moet altijd het uitgangspunt zijn.”, zegt Francis. Daarom zijn ze bij JuiceXpress achter de schermen continu druk bezig met het optimaliseren van de formules van de sapjes en streven zij daarbij naar perfectie. Het optimaliseren van het ontwikkelproces zal op de achtergrond dan ook altijd door blijven gaan bij JuiceXpress.

De bevindingen van dit continue verbeterproces zijn onder andere terug te zien in de nieuwe productlijn die Juicexpress onlangs heeft gelanceerd. “Eén van de sapjes uit deze lancering waar ik enorm achter sta is de 100% bleekselderijsap, die voor 100% uit groente bestaat en daarmee een ontzettende boost geeft aan je gezondheid.”, vertelt Francis.

Benieuwd of JuiceXpress iets voor jou is?

JuiceXpress gelooft er heilig in dat deze sappen op ieders gezondheid een positief effect zal hebben en dat is wat hen drijft. Van kinderen tot ouderen, de sappen zijn geschikt voor iedereen en zijn de ideale boost voor het lichaam.

Zelfs als je een ‘niet-groente eter’ bent, kun je doormiddel van onze sapjes toch in je behoeften voorzien worden. Dagelijks is het het de missie van JuiceXpress om meer dan duizenden mensen aan hun sapjes te krijgen als gezonde gewoonte.
Ben je door dit blogartikel benieuwd of JuiceXpress iets voor jou is? Kijk dan gerust even rond op de website