JuiceXpress

MENU

Affiliate Center

Vind jij JuiceXpress geweldig en wil je het aanraden aan je vrienden en familie? Gebruik dan een affiliatelink en verdien een beetje geld bij elke aankoop die zij doen via jouw link!

Affiliates Area

Dit is de affiliate sectie van JuiceXpress, bent u al affilate log in om bij uw dashboard te komen.
Bent u nog geen affiliate partner van JuiceXpress en wil je dat graag worden vragen we je om te registreren op deze pagina.

Hoe het werkt

Affiliate marketing is een vorm van internetmarketing waarbij adverteerders hun partners (affiliates) belonen voor de gegenereerde verkopen of leads (zoals lidmaatschappen – abonnementen) die de affiliate heeft aangeleverd. Affiliates kunnen dit bewerkstelligen door onder andere advertenties van adverteerders op hun website te plaatsen. Als er uit het doorverwijzen van klanten naar de adverteerders een verkoop of lead volgt, ontvangt de affiliate hiervoor een vergoeding van de adverteerder. 

Bij Cost per sale (CPS) wordt aan de affiliate alleen een vergoeding betaald als de doorgestuurde bezoeker daadwerkelijk voor omzet bij de adverteerder zorgt. In de praktijk betekent dit meestal een productverkoop (sale) aan de doorgeleide bezoeker. De vergoeding bedraagt meestal een klein percentage van het verkoopbedrag.

Affiliate-marketing is gebaseerd op het principe van no cure no pay, wat inhoudt dat een affiliate slechts wordt betaald als hij de dienst tot een goed einde heeft gebracht

Waarom deelnemen aan het JuiceXpress Affiliate-programma?

We hebben duidelijke doelen

Winstgevende en vertrouwde samenwerking

Bewezen bedrijfsmodel voor partners