JuiceXpress

MENU

Gembershot

30/10/2019

30/10/2019

Hoe graag wil jij een boost voor de hele dag? – Gember kopen en deze gember in thee laten trekken of op de rauwe gember kauwen zijn achterhaald. Jouw boost voor de hele dag is door JuiceXpress geconcentreerd en verkrijgbaar in een flesje van 30ml. Pure gember in combinatie met frisse citroen en verse appel is binnen één slok een feit. Laat je cafeïnebom, koffie, achterwegen en ga voor de voordelige bijwerkingen van gember.

Is gember ongezond?
Nee, zeker niet! Maar overmatig gebruik van alles is schadelijk. Daarom beperkt JuiceXpress zich tot 30ml per dag tijdens een sappenkuur. Meer dan 30ml per dag heeft jouw lichaam niet nodig. Deze 30ml vervangt jouw ‘bakkie pleur’. Het zal geen toeval zijn dat de term ‘bakkie pleur’ en het gembershotje van JuiceXpress allebei zijn geboren in Rotterdam. Één kleine verandering in de ochtend kan zorgen voor een langdurig positief effect.

Ken jij ons meest belangrijke ingrediënt voor de gembershot?
Gember wordt vaak omschreven als een krachtige specerij met een sterke smaak en een pittige touch. Gember is de wortel van de gemberplant. De gemberwortel kan in zijn geheel gebruikt worden. Het wordt gebruikt voor diverse dranken zoals gemberbier, ginger ale en gemberthee. Ook is de wortel onmisbaar in diverse Oosterse gerechten. Bovendien wordt het ook gebruikt in de Chinese en Indiase geneeskunde, maar ook westerse deskundigen omarmen deze krachtige wortel met een ontstekingsremmende eigenschap. 

Hoe gember ook jouw lichaam kan helpen
De gembershot is het meest effectief op een lege maag in de ochtend. Tevens kan iedereen in de ochtend wel wat extra pit gebruiken. De shot kan dan optimaal opgenomen worden en helpen met het afdrijven van afvalstoffen. Ook is gember ontstekingsremmend vanwege de antibacteriële eigenschappen. Niet voor niets dat gember in de geneeskunde wordt gebruikt! Gember kan zelfs cholesterol tegengaan.

Wist je dat je met gember ook kunt afvallen? Gember zorgt voor een verhogende opname van voedingstoffen waardoor je minder honger ervaart na het eten. Ook kan het bevorderlijk zijn voor je stofwisseling (verbranding) en stoelgang. Wist je trouwens ook dat gember boordevol vitamines en mineralen zit? Als je hier genoeg van binnenkrijgt en de opname hiervan ook optimaal is, werkt jouw lichaam als een geoliede machine. Alle processen in het lichaam verlopen dan soepeler, zo ook het afvallen.

Alle dames met menstruatiepijn opgelet! De veelzijdige wortel kan helpen om jouw menstruatiepijn te verlichten. Gember is een natuurlijke bloedverdunner (Let op!) en zorgt voor een goede doorbloeding. Het bloed dat je verliest wordt dus ook dunner en daardoor worden de hevige krampen minder. Ook kan het de misselijkheid verminderen.

Vooral in de winter zien wij de populariteit van de gembershot stijgen. In de wintermaanden schreeuwt jouw lichaam om een extra steuntje in de rug voor zijn/haar immuunsysteem. Gember treedt op tegen beginnende verkoudheid en griepjes. Daarnaast kan de slechte adem in de ochtend verholpen worden met gember door de antibacteriële stoffen. Geen probleem om dus nog even langer te rotten in je nest. Gember is een extra boost in de winter en lekker verfrissend in de zomer.

Al deze voordelen in een gembershotje van 30ml voor een bescheiden tarief van €3.

Ben jij ready voor de voordelen van een sapkuur?