JuiceXpress

MENU

Hoe komt het dat een sapje van JuiceXpress voor meer energie zorgt?

Eten zorgt nou eenmaal voor energie, groenten en fruit al helemaal! Ik heb gemerkt dat ik veel meer energie krijg nadat ik een sapje heb gedronken, dan wanneer ik een hele maaltijd eet met een stuk vlees erin. In deze blog lees je meer achtergrondinformatie over hoe het komt dat een sapje van JuiceXpress voor meer energie zorgt.

Begin jouw dag sterk met JuiceXpress Simple

Wat is energie?

Als we willen weten waarom een sapje energie geeft, is het van belang om te begrijpen wat energie is. Onze lichaam heeft nou eenmaal voedsel nodig voor energie. Energie wordt uitgedrukt in kilojoules of kilocalorieën. Bijna altijd wordt er gesproken over Calorieën. Elk lichaam heeft een andere hoeveelheid calorieën nodig (energie). Veel van jullie nemen te veel calorieën waardoor jullie lichaam hieronder lijdt. Calorieën zijn wel nodig om energie te verkrijgen in ons lichaam.

Energie zorgt ervoor dat ons lichaam voedsel kan verteren en zorgt dat we kunnen bewegen. Denk hierbij aan een telefoon die constant aan het opladen is. Het consumeren zorgt weer voor energie, wat ons lichaam oplaadt. 

Door middel van voeding komt er energie in je lichaam vrij. Je lichaam zorgt niet alleen dat de voedingsstoffen worden omgezet in energie om te kunnen bewegen en te verteren, maar ook voor enorm veel lichaamsprocessen. Als er meer energie binnenkomt dan dat je lichaam nodig heeft wordt dit in je lichaam opgeslagen als vet. Dit vet wordt gebruikt voor wanneer je weer minder energie binnenkrijgt. Als je de juiste aantal calorieën voor jouw lichaam binnenkrijgt zal je hier energie van krijgen, maar als je voor een langdurige periode te weinig calorieën binnenkrijgt zal je lichaam het vet gebruiken. Nadat dit verbruikt is, zal je energie tekortkomen. Het is dus super belangrijk dat je genoeg calorieën (energie) binnenkrijgt!

Uitzending gezien op RTL4?

Groenten en fruit bevatten calorieën die goed voor je lichaam zijn. Zoals je in de bovenstaande alinea gelezen hebt is dit is de grootste reden dat je lichaam er energie van krijgt. Naast dit zijn er nog een aantal andere redenen hoe het komt dat een sapje je energie geeft:

  • Groenten en fruit bevatten enzymen (eiwitten) die ons goede energie geven. 
  • De sapjes van JuiceXpress hebben geen toevoegingen, dit zorgt ervoor dat ons lichaam een sapje heel snel opneemt en het zeer snel verteert, hierdoor zet ons lichaam dit snel om in energie. 
  • Groente en fruit zorgt voor een gezond lichaam, hierdoor zal je energie voelen omdat je lichaam steeds gezonder wordt.
  • De sapjes bevatten gezonde mineralen zoals: Ijzer, magnesium, kalium, vitamine A,B en C.
  • Veel groenten zorgt voor vitaminen, mineralen en voedingsstoffen, deze zullen je een goede boost van energie geven. De voedingsstoffen voeden bijvoorbeeld je cellen waar je energie van krijgt.
  • In onze sapjes zitten alleen verse producten waardoor de voedingsstoffen je energie geven. Groenten en fruit die als een sapje gedronken worden hebben deze voedingsstoffen bewaard, waardoor ze zorgen voor meer energie dan wanneer je ze lang kookt.

Wil jij energie krijgen van de sapjes? Haal ze dan vooral! 

Geloof me je zal er een enorme boost van krijgen!

“Zorgt ervoor dat ons lichaam eten en drinken kan verteren en dat we kunnen bewegen”

Begin jouw dag sterk met JuiceXpress Simple

Ben jij ready voor de voordelen van een sapkuur?