Meer energie door voeding?

Waarom een juicexpress voor meer energie zorgt.
Eten zorgt voor energie
, groenten en fruit helemaal! Zelf merk ik veel Kracht na drinken van een juice in plaats van een maaltijd, waar ik een stuk vlees eet. In deze blog lees je meer achtergrondinformatie over waarom een juice waarschijnlijk goed is voor jou.

Begin jouw dag sterk met JuiceXpress Simple


Wat is energie?
Als we willen weten waarom een juice energie geeft, is het van belang om te snappen wat dit is.

“Ons lichaam heeft eten en drinken nodig”

Het wordt uitgedrukt in kilojoules of kilocalorieën. Bijna altijd wordt er gesproken over Calorieën. Elk lichaam heeft een andere hoeveel calorieën nodig. Veel van ons nemen te veel calorieën waardoor ons lichaam hieronder lijdt. Calorieën zijn belangrijk en nodig voor ons lichaam om goed te kunnen functioneren.

Uitzending gezien op RTL4?

Belangrijk en zorgt ervoor dat ons lichaam eten en drinken kan verteren

Energie zorgt ervoor dat ons lichaam eten en drinken kan verteren en zorgt dat we kunnen bewegen. Denk aan een telefoon die zich telkens oplaadt. Eten en drinken zorgt ervoor dat je weer kan opladen.
Door middel van voeding en drinken krijg je kracht in je lichaam. Je lichaam zorgt niet alleen dat dit wordt omgezet in doorzettingsvermogen, om te kunnen bewegen en te verteren, maar ook voor enorm veel lichaamsprocessen. Als er meer van binnenkomt dan dat je lichaam nodig heeft wordt dit in je lichaam opgeslagen als vet. Dit vet wordt gebruikt als je vervolgens minder binnenkrijgt dan dat je gebruikt. Als je de juiste aantal calorieën voor jou lichaam binnenkrijgt zal je hier kracht van krijgen, als je er te weinig van binnenkrijgt voor langere tijd zal je lichaam het vet gebruiken. Nadat dit verbruikt is, zal je kracht tekortkomen. Het is dus belangrijk om genoeg calorieën te nemen

“Zorgt ervoor dat ons lichaam eten en drinken kan verteren en dat we kunnen bewegen”

Waarom een juice ons lichaam een boost geeft:

In groenten en fruit zitten calorieën die goed voor je lichaam zijn. Dit is de grootste reden waardoor je lichaam er kracht van krijgt, zoals je hierboven geleerd hebt. Naast dit zijn er nog een aantal andere redenen waardoor een juice je energie geeft.
– In groenten en fruit zitten enzymen (eiwitten) die ons goede energie geven.
– Juices zijn pure sap. Dit neemt ons lichaam heel snel op in ons lichaam en verteert het zeer snel. Hierdoor zet ons lichaam dit snel om.
– Groenten en fruit zorgen voor een gezond lichaam, een lichaam wat goed werkt. Ook hierdoor zal je het voelen omdat je lichaam steeds gezonder wordt.

– In groenten juices zitten gezonde suikers als ijzer, magnesium, kalium, vitamine A, vitamine C en B-vitamine.
– Een juice met veel groenten zorgen voor vitaminen, mineralen en voedingsstoffen. Deze zullen je een goede boost geven. De voedingsstoffen voeden bijvoorbeeld je cellen.
– In onze juices zitten alleen verse producten waardoor de voedingsstoffen je energie geven. Groenten en fruit die als juice gedronken worden hebben deze voedingsstoffen bewaard, waardoor ze zorgen voor meer energie dan wanneer je ze lang kookt.

Wil jij meer weten over juices? Haal deze vooral! Van de sapjes zal je gelijk energie ervaren. Hiernaast heb jij ook je lichaam om op langere termijn goede energie te ervaren die je lichaam helpt steeds gezonder te worden.

Begin jouw dag sterk met JuiceXpress Simple

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op de hoogte blijven? meld direct aan